Hali hazirda uzerime bol soru ile gelen sevgili arkadaslar, guzel hanimlar, at kafali hemcinslerim. Evet insan cinsiyeti ayrimi yaptigim dogrudur, ama hepinizi es deger sevebilecegimi gibi bir algi yansittiysam hepinizden ozur diler miyim, hayir dilemem. Ne dileyecegim yahu, huyum degil bir kere…

Neyse, gelen bazi sorular calismadigim yerden ciksa da mim di megnifisint olarak kivirip her turlu cevabi verebiliyorum ancak, kaniksamadigim, kabul etmeyecegim sorularla geldiginizde uzerinize soguk su dokerek size ciftlesen kopek muamelesi yapasim da gelmiyor degil. Tayfundan miydi neydi kimden di o sarki sevdim mi taam severim agina vurdum mu bir kereeedeee falan diye birseydi. Ohm. Neyse.

Durum uzerinden kendime akredite raporlari cikararak kendi olusturdugum prensipleri iso-31515125211 nomerolu belge ile tasdikledigimi ve bu seneki testlerden de basari ile gectigimi belirtmek isterim. Belirttim simdi, rahatladini mi hi? Bence evet. Prensiplerim geregi urunlerimizde doymamis insan bulunmamaktadir, her turlu doyurulur, ac kalmayin olm, kiyamam lan. Yok yok kiyarim, bensiz yenen yemeklere garezim var. Garez de ne tirt filmdi arkadas, guzel bir korku filmi olaydi da izleyeydik, ruyalarda yonetmenligini yaptiklarimdan sikildim sonucta. Turkce karakter olmamasi burada cift anlamda kullanmama destek sagladi. Evet iki anlamda da yerinde oluyor cunku. Karabasan dedikleri degil de baya kabus diyorum, ama yonetmenligim iyiymis, bu sene rahat iki emmy bir bucuk da oscar alirim. Zaten bir porsiyon kesmiyor, bir bucuk olsun, kucucuk porsiyonlarda yemekler falan. Ameean luks olsun diye ac mi kalalim yahu.

Bir saniye olay gidaya nereden geldi. Kafalar gene gittiyse ben de giderim,
Hadi selametle.
M.