Bir arkadasin mesaj verme kaygisi tasiyan basligini alip suralarda otelerde ve berilerde kullanmak istedigimden mutevellit, iki bukle yazi yazmadan edemedim kendimi. Bazen de cok atar yapasim geliyor ama durduruyorum kendimi !!1!1bir!1!!birbir!!!

Yok lan ne atar yapacagim, sozun ozu falan diye ana fikirlere dalacak yerlerim agriyor. Oysa yuzme konusunda da baya basarili oldugumu dusunuyorum, dusunmekle kalmiyor uyguluyorum. Bir boy vereyim mi hi? Bir boy vereyim mi de sanki cikarip birsey verecekmisim gibi bir cumle oldu, geri aliyorum kendisini. Ama siz yine de okudugunuzu unutmayin emi keratalar. Ya da unutabilirsiniz, hali hazirda okunmus bir kere. Laf agizdan bir kere cikar, sozunden donen ise eshol dur.

Boyle efendime soyleyeyim herseyi buyutup, kucuk dunyalarin efendisi kivaminda atarli insanlarin, islerine gelmeyeni gorunce artik dikkat cekmek icin mi, kendini acindirmak icin mi bilemedigim bir sebepten yaptiklari kukuriku hareketleri, aneaa sirk mi gelmis lan, tepkisi yaratiyor. Zira kucuk dunyalari onlar yarattiysa buyukleri de ben yarattim. Basariliyim bu konuda. Kumdan kale desen onlar da hep benim eserim. Ne yapayim uretimde yetenek basmislar ama zihinden az kiriklik yapmislar. Mim di megnifisint olmak kolay degil. Boyle de kendimi simarttigim bir gunde, sanmayin ki herseyler gulluk gulistanlik. Gulistan da bizi komsu ulke aslinda, oyle isim mi olurmus arkadas. Okunusu guzel degil bir kere. Zaten gul de sevmem.

Cicekler konusundaki seciciligimi, insan konusunda da gostermem gerektigini dusunuyorum gibi bir cumle kuracagim saniyorsaniz yaniliyorsunuz bebegim. Size ne lan bu ayrintidan, kafama gore secerim. En nihayetinde hepiniz birer pikacusunuz. Saka saka, hadi kiyamadim, bazilariniz baltazar olabilir.

Neyse, tahtima goz dikeni bir  zahmet ben otururken denemesi icin bekliyorum.

Hadi simdi dagilin ulan.
M.