Bilirubin deyince boyle sekerli jelibonlu seyler geliyor olabilir amma velakin pek nevi sahsina munhasir tip camiasindaki arkadaslar kelimeyi gorunusuyle degil anlamiyla yargilamam gerektigini vurgulamadan edemiyorlarmis. Dogru mu ey tipitip camiasi? Ben yeri geldiginde golgi cismine de tanimlanamayan nesne muamelesi yapamayacak miyim yani? Nedir derdiniz hele bir anlatin…

Tam olarak konuyu kendim de kavrayamamis olsam da, verdim veristirdim diyebilmek adina boyle bir girisle bugun siz sevgili okurlarima yeni bir yazimla merhaba diyorum. Hemen de sevindiler yahu, ‘bizi miribi didi’, yemin ediyorum hava alaninda castin hayrani gibi bekletir bize bir hay bile demedi diye soguk terler esliginde halay cektirebilirim sizlere. Halay cektiriyorsam da basi ben olur, mendilimi de hunharca sallarim.

Bir saniye yahu, neye celallendim ben onu unuttum. Tum asabiyat bosa gitti iyi mi… Meehh!..

Sagra Cikolata Muslugu

Sagra Cikolata Muslugu

Bence problem evde calistirdigim alfons ve alfred ikilisinin ricirt’i kiskanmasiyla alakaliydi,  ya da hayal gucum bazen beni bile sasirtiyor olabilir. Neyse gunluk konumuza donersek,  bugun bir arkadasin animsattigi, sagra musluklarina karsi duydugum hasreti dile getirmek  istiyorum. Hali hazirda o hasreti bir insana duysam kanimca ozlememek icin 2412412  klonunu yapar, cesitli koselere koyardim. O musluga agiz dayamayi hayal etmeden  cocuklugunu gecirmis kisilerde kanimca uretim hatasi olabilir, hemen ailenize bir danisin  derim.

 

Sagra’nin o musluklari derken, cesme mesme dondum dolastim damacana pompasina kadar geldim kafamda, ama gel gor ki yazinin tepesinde gordugunuz resim de ara ara sinirlerimi bozmadi degil hani. Tum dikkatimi gorsele odakladigimdan ne anlattigimi ya da ne dedigimi tam olarak ben de cozemiyorum. Tadelle var mi la sizde?

Acikcasi mide kazintimi sizinle paylasmak istedim, niye sadece benim midem kaziniyor ki dedim, yazayim hepimizin kazinsin ki kuduralim istedim. Bu saatte ne cikiletasi diyenleri duyar gibiyim, ama duymamazliktan gelip yazimi simdilik sonlandiriyorum. O da simdilik, hemen umitlenmeyin bence…

Hadi hepinize bol tadelleli gunler
M.