Cok afilli bir konu basligiyla yine merhaba demek istiyorum. Afilli olmasinin Sadece kelime kullanimindan kaynaklanmasini lutfen es gecin ve bana pur dikkat kulaklarinizi acin. Acik kulaklariniza zeval, olmadi su, o da olmadi bocek kacmasin. Kacarsa bile bana farketmez, en nihayetinde okuyucusunuz.

Son gunlerde gozume sokulan, yillardir sure gelen ve kliselesmis “depresyon bile zengin hastaligi” mantalitesine parmak basmak, yer yer pirgalamak istiyorum.

Genel siniflandirmalarda, zugurt – orta direk – zengin, olarak tanimladigimiz gruplarda zengin orta diregin agzini yoran, zugurt orta diregin diregini icine alan olarak tanimlanabilmektedir. Hal boyleyken, zengin adamin etliye sutluye karismadan en rahat adam oldugunu soyleyebilriz. Saka lan ne rahati, kandirmayalim birbirimizi. Cunku onlar en cok depresyona girip, at surseler bile atin yelesinin permasiz olusuna dovunebilirler. Bu soylenmeleri hayatlarindaki boslugu para ile dolduramamaktandir diyenleri duyar gibyim, alakasi yok lan, bizim 10 senede yapacagimiz 3 gunde yaparlarsa olacagi budur. Beter olsun hirbolar bana ne. Ben kendime bakarim arkadas, daha ata binemedim sonucta. Ata binemedigim yerde durmam bastan soyleyeyim.

Az once bir an sinirlenerek sizi kirdiysam affola, ya da olmaya. Boyle nane molla olmayin azicik hayatin cilvelerine kulak verin, kivrak olun. Haydar Dumen tavsiyesi gibi olmus olabilir ama yine de basarili bir tavsiye verdigime inaniyorum. Tavsiyelerimi cok seveceksiniz, olmadi bir iki prensip kapin sonra hersey cok guzel olsun. Hersey cok guzel olacak derken, aldigim bir habere gore yarin dogum gunu hediyem geliyormus. Bu durumu da sizle paylasarak havami atmak istedim. Hediye manyakligimdan hic kurtulamyacagim…

Manyaklik demisken, beni yak kendini yak herdeyi yak sozlerine sahip nacizane eser geldi aklima. Seveceksen arsonist olma on kosulu aradiklarini bana daha erken soylemeleri gerekirdi. Bir de bana deli derler… mim oturur bizim kahvede, pispirik oynar, mfo dinle r mac seyreder, yakmis abayi bir kiza ama kizin haberi vardir bence. Ohm ne diyorduk lan.

Az once neye atar gider yapiyordum lan, gene unuttum.Ya da geldigim nokta sebebiyle kivirdim. Bu sizi hic ilgilendirmez bayan! Mobilden yazdigim bu satirlari sevgili bas agrima gonderiyorum, at kafasi. Bu aksam kendisiyle vedalasacagima inandigimda, simdilik yolumi alip kendimi buradan dehliyorum.

Sore ja!
M.