Elime Turkce klavye gecırdım ama su an yazamadıgımı farkedınce kendısını donduruyorum yıne. Vay arkadas nokta bıle koyamıyorum ya lan.

Neyse simdi duzeldi bence, sirf basligin azizligine ugramamak icin denedim ama olmadi, yine de url de yaziyor, kacamiyorum yahu.
Kacmayi da sevmiyorum zaten, kacmak sanki arkandaki olanlara kovalayanlarin ulasmasina izin vermek gibi geliyor. Neden koruyucu oldum bu kadar anlamiyorum. Hic de degilimdir oysaki. Kendime bir gemi alip sahil sahil gezesim, trafik cilesini cekmeyesim var bugun. Gel gor ki buralarin denizinde bile trafik var, canina yandimini sehri ya…

Fevkalade bir gunun ardindan gecenin bu vakti uyuyamamis oturuyorsam eger, gun fevkalade degildi demektir.  Yemeyelim birbirimizi bence. Her halukarda, ya da her halikarda, dur lan nasildi o? Zaten konusurken de soyleyemiyorum. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan. TDK rica edecegim sitenizi az toplayin lan, onu da mi ben yapayim hi?! Temizlikci de getireyim, masaj da yaptirayim mi hi?! Sizin yuzunuzden dogru nasil yaziliyordu ogrenemedim yine. Puu diyerek kirkbir kere masallah diyen 18 teyze gucunde sifatiniza tukurmek istiyorum. Tukur cogcum babanin suratina.

Bir neyse ile daha konuyu gecistiriyorum, cok iyi konu gecistiririm aslinda. Bu aralar biraz sakin takilmamin sebepleri vardi o kadar amma velakin bugun oldum ben. Alsalar dolmam olur bana sorarsaniz.  Doluya koysaniz tasirmam, bosa koysaniz doldurmam, oyle bir haldeyim su an. Carpimdaki bir, toplamadaki sifir gibiyim. Etkisiz eleman diyorum kendime icten ice. Disaridan bakinca da tam bir balbocegi, efendime soyleyim agustos bocegi de olabilir dogum gunum dolayisiyla. Ama illa bir eklem bacaklilar familya uyesi oldugunu belirtebilirim bence. Familya demenin de anlamini hic cozemeyecegim, aile de denebiliyor, ben okuduydum bir kac yerde, begenmiyor musunuz olm aile kelimesini, olayiniz nedir? Aile enstitusune karsi misiniz? Enstitu degildi sanki ama olsun bence beni anlayabilecek potansiyelde bir okuyucu kitlem var. Ha yok anlamiyorsaniz az fosfor cildinize de iyi gelecektir.

Delirmemek elde olmayan bu gecede az once bardak icerisindeki suya bulasik deterjani koymak suretiyle, pipet ile balon yapmaya basladim. Pisman degilim. Siz pisman misiniz? Sabah uyaninca bunu bir daha dusunun bence. Yalniz balonlara sekil verme cabalarimin bir ise yaramamasi hos olmadi. En azindan bir aslan kaplan yapabileydim yahu. O kadar da onu kacirmak icin ‘aslan kac paraparapom aslan kac paraparapom’ isimli nacizane eseri okuma calismasi yapmistim. Kaderde varsa buzulmek, neye yarar duzulmek zaten ameaaan.

Bu arada biri su camasirlari asabilir mi? Valla su an useniyorum, hadi bir gayret lan. Sikati bu aralar kendi havasinda takildigindan evde yardimci bulamiyorum. Alfred betmene destek oldugundan gelmeyecegim diye nazlaniyor, e alfons zaten ispanyol pembe dizi artisti olmus diye duydum. Ne yapacagim bilmiyorum. Bu zamanda yardimci bulmak da zor azizim. Varsa bir derdiniz, anlatip oyle geciniz isimli sempozyuma hepsini toplayip, sinsiden tum sorunlarini gun yuzune cikartarak su anki islerinden bana donmelerini saglamayi da dusunmuyor degilim. Sempozyumlar baska ne ise yarar zaten? Bence yaramazlar ya da benim isime yaramazlar da diyebiliriz.

Seksen derece limon kolonyasindaki yara yakici guc, yer yer kendini akici bir hale donusturuyor, az once baloncuk yaptigim bardaga kolonya dokerek bakalim nasil bir deney yapmis olacagim diye bir an gaza geldim. Sonra kolonyayi doktugum yere kibrit tuttum, oh sicak sicak, yaz gununde apislarima kadar terletti diyebilirim. Siz siz olun evde boyle sacma seyler denemeyin, mal misiniz evladim? Zaten plastik bardak kullanmis olmam basli basina bir delilikti.

Ucuncu neysem ile yolumu almak istiyorum zira su an olmus gibiyim, olmadiysam da her an olabilirim.
Hadi simdi dagilin ulean sizi gidi sempatikler sizi.

M.