Saka lan saka, urkmeyin hemen dikis yuzugume aksiyon katmak istedim. Parmagimi korumak suretiyle yaptigi gorev icin kendisini bu gece ayakta alkisladim. Tamam, ayaga kalkmamis olabilirim ama hafiften bir dogrulur gibi yaptim. Sagi solu sokmekte, dugme koparmakta basarili oldugum kadar dikmede de basariliyim bebegim, ogren bunlari.

TV de Taboo yakaladigim icin az once vuhuu diye haykirdigim anda laps diye onume durex kayganlastirici reklaminin vurulmasi da eblek oldu. Hop, ne oldu, programa konu cikardim. Buradan suraya falan derken hep kisir dongu bunlar iste. Mini vantilatorumden gelen havanin oksijen kaynagi acisindan dusuk seviyelerde olmasina bagliyorum bu durumu.

Sicaklardan midir bilmiyorum, birseyleri yerden yere vurasim geldi, fiziksel olarak kendimi oldugum yerden 3 cm den fazla kipirdatmamayi dusundugumden kelimeler araciligi ile ucan tekme atmayi deneyecegim. Hem konusarak tekme atmayi ogrenebilirsem kesin kendimi zorlarsam osurdugumda yerden yukselerek ucabilirim bile. Ucmak icin illa nirvanaya ulasmaya gerek yok bence. Sonucta her agri siziya gazdir o gaz diyebiliyorsak, o gazin cikisi da super insan gucleri katabilir diye dusunuyorum. Eger siz de ayni sekilde dusunuyorsaniz lutfen su koseye imza atin, sonra imzaladiginiz o kagitlari ucak yapip ativerin, en uzaga ucan ucak benden bir gofret kazanacak.

Oyunlar sakalar komiklikler derken Peru’da kurbaga suyunun her derde deva oldugunu dusunup insanlarin ictigini hayal ederseniz bence bir daha asla hasta olmazsiniz. Kurbaga suyu dediysem bizdeki gibi pacayi haslayip paca corbasi yapmak gibi degil, baya blendirdan geciriyorlar lan. Su an cok acaip bir duygu icindeyim. Taboo cidden hem canimi cektirdi hem de tiksindirdi. Bende elma yiyerek olayi ortbas ettim. Peru’ya giderseniz deli deli yapinmayin, adam gibi kek borek yiyin, kurbaga suyu nedir lan…

Gezmek falan demisken, etrafta surekli yayinladiginiz tatil fotograflari ve videolarina sebebiyle size bir mini gorsel hazirladigimi belirtmek istiyorum, iyi seyirler efendim.

bak bakayim
shut the fuck up

Pek tatil yapasim geldi su an, gideyim ayaklarimi kuvete sokayim da kendimi avutayim bari. Yok be ooluuum, dusa girecegim sadece, cok sicak ter yapti.

Hadi gorusuruz.