Merhaba, yada gunumuz internet diliyle Meraba.

Konuya girizgah yapabilme yetim meme yaptigindan bir suredir yazi yazamamaktaydim. Bende girisi bu mevzudan yaparak sanki cok anlamli bir giris yapmiscasina bir hava olusturmak istedim. Itiraf ediyorum hala konuya giremedim… Saka saka giriyorum, azicik sabredin kovalayan mi var, daha iki uc cumle oldu…

Metin gorselimden tahmin edeceginiz uzere: “Her ne kadar engellenirseniz engellenin, istedikten sonra basaramayacaginiz birsey yok” demeye niyetli degilim. Tamamiyle yirtik dondan cikmaktan bahsetmeyi dusunuyorum. Cunku mesaj verme becerimi dun sabah cubuk kraker kemirirken kaybettim. Tam tuzlu yeri denk geldi arkadas, nasil da fena oldu bilemezsiniz. Saka lan, illa paket sonunu siz de hupletmissinizdir. Bir susamli cubuk paket sonu degil ama bir o kadar guclu ve keskin bir etkisi oldugunu kimse inkar edemez. Hop, olay karisti yine…

Bu arada konu gelmemis olsa da araya not birakmak istedigim, alinganliktan uzak, mumkunse genis insanlar ile cards against humanity oynama planim var. Dogum gunum de yaklastigindan mutevellit kutlama planlarsaniz bu oyunu ya da bir tavlayi yaniniza alin, canimiz sikilmasin bence. Dogum gunumu sevin, oksayin, bagriniza basin, unutmayin, akilli olun.

Saniyorum havanin sicakligi uzerimde erime etkisi yaratmis olsa gerek raki icmeye kalksam meze niyetine taze haslanmis beyni kafatasimdan alabilecegimi hissediyorum. TV de oynayan filmin icimi baymasi sagolsun yazma hevesimi de kaybettigimi itiraf etmeliyim sanirim. Bu seferlik kisa kesip, zaten konuya baglayamadigim mevzuyu kapatiyorum… Hababam Sinifi’nda sabah sarkisi sonrasi Saban’in yatagini islatmasi kadar degisik duygular icindeyim.

Gecen gun kendime aldigim kumandanin bana verdigi yetkiye dayanarak simdi uzaktan bilgisayarimi kapatiyor ve kicimi yararak film izlemeye geciyorum. Yok ya, yeni sayfa acar oradan yazmayi denerim ben.

Simdi dagilin keratalar…

do i look like someone who cares what god thinks?

do i look like someone who cares what god thinks?


.