Şimdi ismi afilli diye papirusu kağıttan başka birşey sanmayın, en nihayetinde işlevi belli. E bakandır, vekildir bunlar da aynı, işlevi belli ama en nihayetinde insandır. İnsan dediysem biyolojik olarak diyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Homo sapiens diyeceğim şimdi ama anlamayıp bu gün olan yürüyüşe dem vurmaya kalkarlar diye heyecanlanıyorum. Ama çıkıp da laf edemezler ya…

Ortalık bir karışmış, bir acaip olmuşken, başkalarını dinleyebilme yeteneklerini farkeden insan sayısının ormanlarımıda yaşayan dağ aslanı sayısından ağaç yaprağı sayısına yükselmesi güzel bir gelişmeydi diyebilirim. Büyüdüğüm lokasyondan mıdır bilemem, yancı mancı ayırmadan insanlarla iletişim kurabilme yeteneğimizle övünebilen bir bölgeden geliyorum. Gerçekten de övünülecek birşey mi diye de düşünmedim değil müdür…  Ha bu işi PKK partizanlığına çevireceklere karşıyım ama düz vatandaşı sırf etnik kökenini başka diye ayırmamanız sebebiyle sizi tebrik ediyorum. Beş yıldız pekiyi, böyle devam ederseniz sene sonu takdir belgesi bile verebilirim ki ben en son orta 2 de almıştım sanırım.

Bugün yaşananlar arasında Diyarbakır’da eyleme polis müdahalesi, Taksim’de LGBT yürüyüşüne onyüzbinmilyon kişinin katıldığı şenlik havası ve şimdilik bir müdahale yok, caddede Fenerbahçe destek yürüyüşü ve destek veren GS, BJK taraftarları yanında rahatça Fenerbahçe formasıyla yürürken omzunda Çarşı grubu atkısı taşıyanlar… Olm kesin çok korkuyorlar bence halktan lan. Vallahi bak. Ama hep o fişkiyenin oraya counterda sis atmışlar ondan oldu bunlar. Zaten sis atan da faizlobisi ve dış güçlerin pipileriymiş.

Ufaktan atarlanmak istiyorum zira taraf belli etmek dert değil, fikre sahip olmak da sorun değil, hangi fikri yada tarafı desteklediğine bakmıyorum ama tabir olarak “dünya sikime, minare götüme” kafasında olanlar, olaylardan uzak durup, hayasızca cildinin bronzluğunun hesabını yapanlar gözümde körü körüne bir fikri savunan yontulmamış kütüklerden daha kötüler.

Bu durumlarda çekimserlik diye birşey olmaz müdür, kıyafet mi alıyorsunuz lan. Götünüze giymeyi planladığınız pantolonun modelini seçin demiyorum ama bir fikriniz olsun lan. Bak kızdım görüyor musun? Fazla düşünmekten kafamın sıcaklığı beden sıcaklığımdan 4 derece fazla seyrediyor sonra bir buçuk aydır.

Şimdi çok komikli şeyler yazacaktım ama gerçekten bu konuda enerji yoksunuyum. Ama piyasada çok güldürüklü pankart ve duvar yazıları var lan. Bir tane ODTÜ’den alıntı yapayım değil mi yahu.

“Kaç yıllık elektronikçiyiz böyle DİRENç görmedik”

O değil de tam olarak nerede kaldığımı da unuttum. En iyisi sonunu getireyim de kafam iyice çorba olmasın zira bazen kafamdan geçenleri yazmaya niyetlensem de düşünce değişiklik hızım el hızıma minibüste 5 otobanda 15 takıyor.

O halde,
Selametle.

Dipnot : aylavedirne!
Dipnot number two : Evet yabancı dilim de var ama konu o değil. Dövme için hazırladığım görseli bir iki vakte paylaşacağım, geliştirmeme destek olun alnınızdan öpeyim.